schaapskudde Twente
Leven in de natuur in harmonie met dieren

Mensen die we kennen

Hier vind u mensen waar wij fan van zijn, wellicht vindt u het leuk om hun te ontmoetten.

 

Hoeve Springendal

 

Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens, scharrelen de kippen en wroeten de Bentheimer landzwijnen nog in het zand. Natuurrunderen en heideschapen  zorgen voor het beheer van de gebloemde beekdalen. Trekpaarden worden nog ingezet voor werkzaamheden op de kruidenrijke graanvelden. Natuurgebied Springendal bekend als  de 'Tuin van Nederland'! 
Meer informatie en boeken: www.hoevespringendal.nl

DE MANDERVEENSE AARDBEI

Kom in een rustieke sfeer genieten in een traditionele omgeving. 
Openingstijden Zaterdag & Zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 
Meer informatie via: www.demanderveenseaardbei.nl


Watermolen Bels

Bij Bels geloven we nog in ouderwets genieten. Of het nou om eten, drinken of feesten gaat, we maken het je graag naar de zin. Al generaties lang nemen we er alle tijd voor. Daar waar vroeger graan gemalen werd, oogsten we nu plezier, Met al het heerlijks uit onze keuken, een goede kop koffie en gewoon een praatje tussendoor. Kom in een groot gezelschap, knus met z’n twee of lekker in je eentje. 
voor meer informatie: www.watermolenbels.nl

 

 

Glasatelier Bulthuis
Als glazenier in de monumentale glaskunst behoor Betty Bulthuis in Nederland tot een kleine groep vakmensen die een eeuwenoud ambacht beoefenen. ‘Glaskunst en ambacht’ is het samengaan van vakmanschap en kunst in het werken met glas. Glasatelier Bulthuis maakt ontwerpen in opdracht voor bedrijven, particulieren, gemeentelijke instanties en kerken.
Voor meer informatie: www.glasatelierbulthuis.nl

Cowie

Cora Wielink heeft in juni 2019 het bedrijfje Cowie opgericht. Cowie bestaat uit 2 onderdelen. Zo kun je bij haar terecht voor hondentuigen, het borduren van kleding e.d. of het bedrukken van kleding en mokken e.d.
Neem eens een kijkje op haar site: www.cowies.nl